آلوها در رنگ ها، اندازه ها، خواص و طعم های بسیاری متفاوتی یافت میشوند. آلو بخارا و سودا از انواع آلوها میتوان آلو قیسی، آلو طلا (قطره بخارا)، آلو بخارا، آلو قرمز، آلو برقانی، آلو شابلون، آلو سانتریزه (سانتروزا)، آلو سیاه نام برد.
گیاهشناسان آلوها را بنا به اندازه، شکل ظاهری و رنگشان به دو دسته تقسیم کرده اند: آلو اروپایی یا ایتالیایی و آلو ژاپنی. آلوهای اروپایی به عنوان آلوخشک در جهان شناخته می شوند.
آلوهای ژاپنی شکل ظاهری شفاف و گردتری دارند که به سه گروه آلو سیاه، آلو قرمز و آلو زرد تقسیم میشوند. از انواع این آلوها میتوان به آلو قرمز، آلو سیاه، آلو سبز، آلو اروپایی، آلو قطره طلا و آلو زرد اشاره کرد.
آلوهای اروپایی یا ایتالیایی اغلب به صورت خشک شده به فروش میرسند و شکل ظاهری آن ها چروکیده، کم رنگ و خشک است. آلو بخارا در دستهی آلوهای اروپایی قرار گرفته است زیرا شکل ظاهری چروکیده و بلندی دارند و اغلب به صورت خشک شده به فروش میرسد.
آلو بخارا به صورت تازه و رسیده از درخت به دست میآید و سرشار از فیبر، منیزیم، اسیدفولیک و ویتامین c است. شما میتوانید آنرا به صورت خام و تازه از بازار تهیه و سپس مصرف کنید.
همچین برای اینکه بتوانید در تمام فصول سال از خواص آن بهره مند شوید، میتوانید اقدام به خشک کردن این میوه کنید تا از فواید آن در ماه های مختلف بیبهره نمانید. طبع میوهی آلو بخارا سرد و طعم آن شیرین، ملس و لذیذ است.
علاوه بر لذت بردن از طعم دلچسب آن، شما میتوانید از خواص درمانی آن نیز بهرهمند شوید. مصرف آلو بخارا فواید زیادی برای سلامتی بدن شما به ارمغان میآورد.
از جمله فواید این میوه برای کمک به بهبود عملکرد بدن میتوان به کاهش وزن، افزایش متابولیسم بدن، مبارزه با دیابت، درمان اختلالات گوارشی، حفظ سلامت قلب و عروق، بهبود جريان خون، منبع سرشار ویتامین C، افزایش سلامت استخوان ها، سم زدایی و… اشاره کرد.
هزاران نوع آلو در سراسر جهان وجود دارد. هر گونه ای از این میوه دارای اندازه ، رنگ ، شکل و طعم منحصر به فردی است.
انواع آلو که امروزه می بینیم از دو نوع اصلی آلو نشأت گرفته است: ژاپنی و اروپایی. آلو ژاپنی از چین سرچشمه گرفته و فقط ۳۰۰ سال پیش به ژاپن معرفی شده است.
اکثر گونه ها دارای گوشت زرد یا قرمز آبدار هستند. رنگ پوست آنها می تواند از زرشکی تا قرمز-مشکی متغیر باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.