استفاده از برنج صدری برای ساخت مجسمه های زیبا توسط زن و شوهر نروژی

برنج قهوه ای یک غلات کامل است. غلات کامل یعنی برنج صدری طیف وسیعی از فواید سلامتی دارند.

بر اساس منبع معتبر انجمن قلب آمریکا غلات کامل سطح کلسترول خون را بهبود می بخشد و خطر بیماری قلبی، سکته، دیابت نوع 2 و چاقی را کاهش می دهد.

برنج قهوه ای حاوی چندین عنصر مفید برای قلب مانند مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، لیگنان ها و فیبر غذایی است.

خوردن برنج با فیبر بالا به عنوان جایگزین برنج سفید ممکن است به کاهش وزن و کاهش کلسترول کمک کند. برنج قهوه ای حاوی چندین ترکیب گیاهی دیگر است که تحقیقات با فواید سلامتی مرتبط است.

برنج سفید منبع ضعیفی از آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات گیاهی است. برنج رنگدانه دار، از جمله انواع دانه قرمز مانند برنج بنفش، به ویژه غنی از آنتی اکسیدان است.

سبوس برنج قهوه ای ممکن است منبع خوبی از لیگنان ها و اسید فرولیک باشد:

لیگنان‌ها آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که تحقیقات منبع معتبر با خطرات کمتر بیماری قلبی، علائم یائسگی، پوکی استخوان و سرطان سینه مرتبط است.
اسید فرولیک یک آنتی اکسیدان قوی است که در سبوس برنج یافت می شود. مطالعات مروری نشان می دهد که دارای اثرات ضد التهابی و ضد میکروبی است و ممکن است به پیشگیری از سرطان و دیابت کمک کند.

ارزش غذایی برنج به تنوع و روش پخت بستگی دارد. سبوس و جوانه حاوی غلظت بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. برنج سفید حاوی سبوس یا جوانه نیست و فاقد این مواد مغذی ضروری است.

برنج

 

غنی سازی ممکن است مقداری ویتامین را به برنج سفید بازگرداند. هنگام خرید حتما برچسب ها را بخوانید، زیرا برندهای مختلف ممکن است ویتامین های مختلفی به آن اضافه کنند.

جدول زیر مقادیر مواد مغذی مختلف را در 100 گرم برنج قهوه‌ای منبع مطمئن، برنج سفید منبع مطمئن و برنج سفید غنی شده منبع معتبر برای مقایسه مشاهده می‌کند:

منگنز: بسیاری از غذاها، به ویژه غلات کامل حاوی این ماده معدنی هستند. برای متابولیسم، رشد، تکامل و سیستم آنتی اکسیدانی بدن ضروری است.
نیاسین: همچنین به عنوان ویتامین B-3 شناخته می شود، نیاسین موجود در برنج بیشتر به شکل اسید نیکوتینیک است. خیساندن برنج در آب قبل از پختن ممکن است جذب آن را افزایش دهد.
تیامین: همچنین به عنوان ویتامین B-1 شناخته می شود، تیامین برای متابولیسم و عملکرد قلب، ماهیچه ها و سیستم عصبی ضروری است.
سلنیوم: یک ماده معدنی با عملکردهای حیاتی مختلف برای DNA، آسیب اکسیداتیو و هورمون ها.
منیزیم: این ماده معدنی برای فشار خون، سنتز پروتئین، انرژی و غیره ضروری است.
برنج همچنین حاوی مقداری اسید پانتوتنیک، فسفر، ریبوفلاوین و ویتامین B6 مس و فولات است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.