استفاده از شکلات قلبی فرمند در صنعت رنگ مو برای بانوان

مصرف شکلات قلبی فرمند می تواند چندین عامل خطر مهم برای بیماری قلبی را بهبود بخشد. ممکن است در برابر کلسترول بالا محافظت کند.

در یک مطالعه کوچک مصرف شکلات تلخ همراه با فلاوانول لیکوپن به طور قابل توجهی سطوح کلسترول تام، کلسترول LDL (“بد”) و تری گلیسیرید را کاهش می دهد.

برخی از اشکال کلسترول LDL بیشتر احتمال دارد اکسید شوند، که اگر با رادیکال های آزاد در بدن شما واکنش نشان دهند اتفاق می افتد.

اکسیداسیون باعث می شود ذرات LDL به خودی خود واکنش نشان دهند و قادر به آسیب رساندن به بافت های دیگر مانند پوشش شریان های قلب شما باشند.

کاملا منطقی است که کاکائو اشکال مستعد اکسیداسیون LDL را کاهش می دهد. این حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان قوی است که آن را وارد جریان خون می کند و از لیپوپروتئین ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.

فلاوانول های موجود در شکلات تلخ همچنین می توانند مقاومت به انسولین را کاهش دهند، که یکی دیگر از عوامل خطر رایج برای بیماری هایی مانند بیماری قلبی و دیابت است.

با این حال شکلات تلخ حاوی قند نیز هست که می تواند تاثیر معکوس داشته باشد.

شکلات تلخ چندین عامل خطر مهم بیماری را بهبود می بخشد. LDL مستعد اکسیداسیون را کاهش می دهد و حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد.

به نظر می رسد ترکیبات موجود در شکلات تلخ در برابر اکسیداسیون LDL بسیار محافظت کننده هستند.

در درازمدت این باعث می‌شود که کلسترول بسیار کمتری در شریان‌ها جمع شود و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری قلبی کاهش یابد. در واقع تحقیقات یک بهبود نسبتاً شدید را نشان می دهد.

شکلات

با گذشت زمان تعدادی از مطالعات نشان داده اند که مصرف کاکائو یا شکلات غنی از فلاوانول می تواند فشار خون را کاهش دهد و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد.

بررسی مطالعات نشان داد که خوردن شکلات 3 بار در هفته خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 9 درصد کاهش می دهد. خوردن شکلات اغلب فواید کمی را نشان می دهد.

بررسی دیگری نشان داد که خوردن 45 گرم شکلات در هفته خطر بیماری های قلبی عروقی را تا 11 درصد کاهش می دهد. به نظر نمی رسد مصرف بیش از 100 گرم در هفته فوایدی برای سلامتی داشته باشد.

یک کارآزمایی بالینی در سال 2017 نشان داد که افرادی که بادام را با یا بدون شکلات تلخ مصرف کردند، سطح کلسترول LDL را بهبود بخشیدند.

اگرچه همه این یافته‌ها امیدوارکننده هستند، اما شواهد بیشتری مورد نیاز است تا بدانیم آیا این شکلات است که خطر را کاهش می‌دهد یا خیر.

با این حال از آنجایی که فرآیند بیولوژیکی شناخته شده است (کاهش فشار خون و کاهش LDL مستعد اکسیداسیون) این احتمال وجود دارد که خوردن منظم شکلات تلخ خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.