بادام زمینی یکی از اقلام بسیار پر خاصیت آجیل می باشد بادام زمینی روکش دار پنیری متنوع ترین نوع آجیل است برای بد مزاج ها که این گیاه در قسمت شمال کشور به بهترین شکل به میزان گسترده تولید می گردد و همچنین به مناسب ترین شکل طعم دار می شود.
معدنچیان طلای چینی با آوردن اولین بادام زمینی به استرالیا در طول طوفان طلا شناخته می شوند.
در سال 1901 ساموئل لانگ اولین محصول بادام زمینی را در برنت جنوبی کاشت. به زودی بسیاری از کشاورزان دیگر در منطقه نیز بادام زمینی کشت کردند.
در سال 1924، هیئت بازاریابی بادام زمینی با دفتر مرکزی آن در کینگاروی تأسیس شد. کینگاروی اکنون به عنوان پایتخت بادام زمینی استرالیا در نظر گرفته می شود.
تا سال 1991، شرکت Growers Co-Operative به شرکتی برای رقابت در اقتصاد جهانی تبدیل شد. شرکت بادام زمینی استرالیا ادغام شد و از قدرتی به قدرت رسیده است و اکنون بیش از نیمی از بازار استرالیا را تامین می کند.
تنها زنان در میان بسیاری از قبایل سرخپوست برزیلی مجاز به کاشت و برداشت بادام زمینی بودند زیرا معتقد بودند که زنان برداشت خوبی را تضمین می کنند.
بادام زمینی با سایر گروه های قبیله ای در آمریکای مرکزی، مکزیک و جزایر کارائیب معامله می شد.
بادام زمینی توسط بازرگانان پرتغالی در دهه 1600 و گونه دیگری توسط مبلغان آمریکایی در دهه 1800 وارد چین شد. آنها به سرعت محبوب شدند و در بسیاری از غذاهای چینی استفاده می شوند.
پرتغالی ها همچنین بادام زمینی را از آمریکای جنوبی به بسیاری از کشورهای دیگر در سراسر جهان از جمله اروپا پخش کردند.
این به این دلیل بود که از قرن هفدهم به بعد، بادام زمینی به عنوان یک غذای ضروری که به راحتی در مدت طولانی در دریا ذخیره می شد، در کشتی های خود حمل می شد.
بادام زمینی در طول جنگ داخلی آمریکا به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفت، زمانی که سربازان دو طرف آن را به عنوان غذا حمل می کردند.
کره بادام زمینی ظاهراً توسط یک پزشک سنت لوئیس (ایالات متحده) در دهه 1890 اختراع شد. اندکی پس از آن دکتر جان هاروی کلوگ “فرآیند تهیه غذای آجیل” را به ثبت رساند و در سال 1903 دکتر آمبروز استراوب یک دستگاه تولید کره بادام زمینی را به ثبت رساند.
بسیاری از مردم به اشتباه معتقدند که دکتر جورج واشنگتن کارور، گیاه شناس معروف آمریکایی، که در سال 1943 درگذشت، کره بادام زمینی را اختراع کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.