با خوردن مارچوبه هرگز پوکی استخوان نمی گیرید

مارچوبه سبزی سبز رنگی است که به راحتی به خاطر نیزه های بلند و نوک تیزش که معمولاً کبابی، بخارپز یا برشته می شوند، قابل تشخیص است.

مارچوبه به عنوان یک سبزی بهاری شناخته می شود و عمدتاً به صورت تجاری در کالیفرنیا، میشیگان و ایالت واشنگتن کشت می شود.

به دلیل واردات از چین، پرو و آلمان، می توانید آن را در تمام طول سال بخورید. فصلی بودن آن همچنین باعث می شود مارچوبه گرانتر از سایر سبزیجات باشد و طعم آن بر اساس محل رشد آن متفاوت است.

مارچوبه چه به سادگی بخارپز، کبابی، برشته شده یا در دستور غذا گنجانده شود، طعم طراوت سبز را به میز می آورد.

مارچوبه چیست؟

مارچوبه باغی (Asparagus officinalis) گیاهی علفی و چند ساله است که از خانواده زنبق است. نیزه های باریک با نوک های نوک تیز و فلس دارشان که خورده می شوند در واقع شاخه های جوان این گیاه هستند.

اگر رشد کنند، تبدیل به یک گیاه سرخس مانند غول پیکر می شوند که در پاییز می میرد.

گیاهان مارچوبه در سراسر جهان رشد می کنند. بزرگترین تولید کنندگان چین، پرو، آلمان و ایالات متحده هستند که در آب و هوای معتدل که در آن زمین یخ می زند، رشد می کنند.

یخ زدگی بهاره و گرم شدن دما باعث می شود نیزه ها از زمین بیرون بیایند. این ها پس از رسیدن به ارتفاع 6 تا 8 اینچ برداشت می شوند و ضخیم ترین نیزه ها نیم اینچ ضخامت دارند.

آنها نازک شروع می شوند، با پیشرفت فصل ضخیم تر می شوند، سپس دوباره باریک تر می شوند. برداشت زمانی متوقف می شود که نیزه ها فقط به ضخامت یک مداد رشد کنند.

رشد مارچوبه نیاز به صبر و فضا دارد. چندین فوت مربع برای هر بوته مورد نیاز است و پس از کاشت بذر، تولید نیزه های خوراکی می تواند 3 تا 4 سال طول بکشد.

این انتظار طولانی و فصل کوتاه به مارچوبه جایگاهی عالی به عنوان یک سبزی لوکس بخشیده است که به دلیل هزینه های گهگاهی آن در بازار است.

با این حال، یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای تهیه و طبخ است. مارچوبه را می‌توان به روش‌های مختلفی پخت کبابی، کبابی، بخارپز، آب پز، در تابه، سرخ‌کرده و طرز تهیه آن به اندازه مارچوبه به ذائقه شما بستگی دارد.

به طور کلی، نیزه های ضخیم تر برای کباب کردن، کباب کردن، و سرخ کردنی بهتر هستند. مارچوبه های نازک تر را به طور سنتی کامل رها می کنند، بنابراین بافت لطیف و گوشتی آن را می توان قدردانی کرد، چه به صورت خام و چه پخته مصرف شود.

آن را با کره یا سس هلندز بخار پز کرده یا با سس وینگرت، سبزی یا سس دیگر سرد و خنک کنید. از آنجایی که لطیف‌ترین و تازه‌ترین طعم را دارد، اولین مارچوبه فصل را که به آرامی با کمی لیمو بخارپز شده است، امتحان کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.