برای پسته عالی و جیب خالی مردم دولت هیچ کاری نمی کند

پسته سرشار از پروتئین، متحدان سلامتی برای قرار دادن در منو هستند. این آجیل های کوچک به سلامت قلب و عروق نیز کمک می کنند.

وقتی می گوییم پسته، اغلب به فکر یک عطریه می افتیم. اما این آجیل دارای چندین فواید سلامتی است که ارزش دانستن در مورد آنها را دارد. آنها بخشی از آجیل هستند، توصیه های مصرف از ژانویه 2019 25 گرم در روز بوده است.

پسته عالی سرشار از پروتئین است و برای هر وعده 100 گرمی آن 21 گرم دارد. ترکیب جالبی است زیرا پروتئین ها مانند کربوهیدرات ها و لیپیدها برای بدن ضروری هستند.

آنها نقش ساختاری در سطح عضله یا پوست دارند، اما در بسیاری از فرآیندها مانند پاسخ ایمنی آنتی بادی ها، انتقال اکسیژن در بدن هموگلوبین، یا هضم آنزیم های گوارشی نقش دارند.

درخت پسته به ویژه برای توسعه نواحی حاشیه ای یا مناطقی که در معرض فرسایش هستند توصیه می شود. همچنین می توان آن را در جایی پرورش داد که دیگر گونه های میوه به دلیل آب و هوای خشک نمی توانند رشد کنند.

با ریشه های عمیقی که قادر به پمپاژ آب بیش از 10 متر است، به ویژه در برابر خشکی و همچنین خاک های آهکی و شوری مقاوم است.

از گونه های مختلف پسته نیز برای تثبیت خاک تپه ها و به عنوان بادگیر برای مقابله با بیابان زایی استفاده می شود.

با این حال، برخی از گونه های پسته در معرض خطر انقراض هستند یا فرسایش ژنتیکی تسریع شده را تجربه می کنند.

علل اصلی جنگل زدایی، آتش سوزی، آلودگی، تغییرات آب و هوا، چرای بیش از حد توسط حیوانات مزرعه و حذف قابل توجه انسان است.

در این راستا، درخت پسته اطلس Pistacia atlantica مورد توجه ویژه محققان در مراکش و الجزایر است. همواره نقش اساسی در اکولوژی و اقتصاد صحرا داشته است.

درخت آهن که در محلی معروف است، غذا، داروی عامیانه، علوفه، هیزم، الوار و چوب برای ساخت صنایع دستی است. این می تواند به زودی فقط یک خاطره باشد، مگر اینکه ابزار مهمی برای حفظ آن در نظر گرفته شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.