اگر میخواهید لذت ترشی خوردن را امتحان کنید ترشی جینجر فاقد مواد شیمیایی است خواص زیادی برای بدن دارد و مصرف آن در حد و اندازه مناسب به سلامت جسمانی کمک کرده و سبب کنترل فشار خون و از بین رفتن سردی بدن خواهد شد.
اسلاتری توصیه میکند: «برای به دست آوردن تمام خوبیهای زنجبیل، بگذارید برشها حداقل 10 دقیقه دم بکشد. “هر چه طولانی تر بهتر.”
او خاطرنشان می کند که چای زنجبیل جایگزین سالم تری برای آبجو زنجبیل، آبجو زنجبیل و سایر نوشیدنی های کنسرو شده یا بطری زنجبیل است.
اسلاتری میگوید: «این نوشیدنیها فواید زنجبیل را دارند، اما بسیاری از آنها حاوی قند زیادی هستند. توصیه میکنم اینها را به خوراکیهای گاه به گاه محدود کنید یا گزینههای بدون شکر را انتخاب کنید.»
Slattery می گوید که هر دو شکل حاوی تمام مزایای سلامتی زنجبیل هستند. اگرچه شکست دادن طعم ریشه تازه سخت است، پودر زنجبیل مغذی، راحت و مقرون به صرفه است.
او میگوید: «زنجبیل تازه مدتی در یخچال باقی میماند و میتوان پس از پوست کندن و خرد کردن آن، فریز کرد. این پودر ماندگاری بالایی دارد و برای افراد پرمشغله بدون پوست کندن و خرد کردن آماده استفاده است.
اسلاتری اضافه می کند که او از خمیر زنجبیل استفاده می کند که در صورت نگهداری مناسب در یخچال یا فریزر می تواند حدود دو ماه تازه بماند.
اسلاتری میگوید مکملهای زنجبیل ضروری نیست، و او توصیه میکند که کسانی که میخواهند از مزایای سلامتی زنجبیل استفاده کنند، به جای خوردن قرصهای زنجبیل، که ممکن است حاوی مواد غیرقابل ذکر دیگری باشد، از آن در غذا و نوشیدنیها استفاده کنند.
او اشاره می کند که به طور کلی، صنعت مکمل ها به خوبی تنظیم نشده است و اطلاع از کمیت، کیفیت و مواد افزوده شده در مکمل های غذایی موجود تجاری برای مصرف کنندگان دشوار است.
اسلاتری میگوید: «اداره غذا و دارو فقط گزارشهای نامطلوب مکملهای غذایی را بررسی میکند. “مردم باید مراقب مکمل های غذایی به طور کلی باشند و مطمئن شوند که قدرت و مواد تشکیل دهنده آنها توسط شخص ثالث بررسی شده است، نه فقط سازنده.
در بیشتر موارد، سعی میکنم بیمارانم را به سمت دریافت مواد مغذی از طریق غذاها و محدود کردن مکملها راهنمایی کنم.»
علاوه بر چای، بسیاری از دستور العمل های خوشمزه شامل زنجبیل به شکل ریشه زنجبیل تازه رنده شده یا خرد شده، خمیر زنجبیل یا پودر زنجبیل خشک است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.