خرما خاصویی به نسبت سایر خرماها اندازه بسیار کوچکی داشته خرما خاصویی عمده بهترین است و از آن بهترین شیره های پرخاصیت حاصل می شود. خرما ویژه خاصویی ظاهری مشابه با میوه آلو داشته است.
مزیت دیگر خرما این است که می توان آن را در هر زمانی از روز همانطور که هست خورد! به عنوان یک میان وعده، به عنوان یک دسر، که در کیک ها یا غذاهای شرقی مانند تاجین گنجانده شده است، 1001 روش برای پخت خرما وجود دارد.
به عنوان یک قاعده کلی، توصیه می کنیم 20 تا 35 گرم خرما در روز، یعنی 3 میوه برای استفاده از فواید آن ها استفاده کنید.
اگرچه خرما در زمینه کاهش وزن جالب است، به خصوص به دلیل فیبر و پروتئین بالای آن که به طور طبیعی به افزایش احساس سیری کمک می کند، خرما به دلیل محتوای قند بالایی که دارد باید در حد اعتدال مصرف شود. به عنوان نشانه، 100 گرم خرما حدود 282 کالری برای شما به ارمغان می آورد.
در صورت رژیم غذایی خرمای تازه را ترجیح دهید و از دوز توصیه شده 3 خرما در روز تجاوز نکنید. همچنین می توانید از خرما به عنوان جایگزین قند در رژیم غذایی برای تحقق وعده های غذایی روزانه خود استفاده کنید. از طرفی از مصرف خرمای خشک صنعتی که گاهی با شربت گلوکز پوشانده می شود تا ظاهر آن ها بهتر شود، خودداری کنید.
خرمای مدجول یکی از پرمصرف ترین انواع خرما است. امروزه عمدتاً در اسرائیل و در ایالات متحده در کالیفرنیا کشت می شود. خرمای مدجول با پوست نسبتاً ضخیم و رنگ قهوه ای مشخص مشخص می شود.
گوشت در حال ذوب و طعم آن با نت های کارامل و وانیل آن را به یک خرما بسیار دلپذیر برای خوردن تبدیل کرده است که با انواع غذاهای آشپزی سازگاری دارد.
خرمای دگلت نور که در فصل پاییز و زمستان کشت می شود، با بافت بسیار نرم و گوشتی و طعم کمی عسلی آن مشخص می شود.
پوست بسیار نازک آن نیمه شفاف است و نسبت به انواع دیگر خرما هسته کوچکتری دارد. خرمای دگلت نور از تولگا یکی از محبوب ترین خرماهای جهان است. نام آن نیز کنترل می شود.
به عنوان یک قاعده کلی، خرما را خام می خورند زیرا پختن طعم و بافت آن را تغییر می دهد. هنوز هم می توانید از آنها در پایان پخت و پز استفاده کنید، مخصوصاً برای اینکه طعم شیرین شرقی و شوری به غذاهای خود بیاورید، به عنوان مثال در تاجین یا کوسکوس.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.