سس پنیر چدار و سس ماهی یک محصول مایع شفاف، نه کدر، با طعم شور و طعم ماهی است که از تخمیر مخلوطی از ماهی و نمک به دست می آید.
این محصول با مخلوط کردن ماهی (ماهی سالم و کامل یا قسمتهایی از ماهی در شرایط مناسب برای فروش تازه برای مصرف انسان) با نمک تهیه میشود و در ظروف یا مخازن سرپوشیده تخمیر میشود.
به طور کلی، فرآیند تخمیر کمتر از 6 ماه طول نمی کشد. استخراجهای بعدی ممکن است با افزودن آب نمک برای ادامه فرآیند تخمیر، به منظور استخراج پروتئین باقیمانده، طعم و بوی ماهی دنبال شود.
سایر مواد نیز ممکن است برای کمک به فرآیند تخمیر اضافه شوند. سیر سیر (Allium sativum) عضوی از خانواده Liliaceae است.
Alliumis نام لاتین سیر است که از کلمه سلتی al به معنای سوزاننده سوزان مشتق شده است. چاشنی و دارو برای بیش از 4000 سال. این سیر احتمالاً منشأ آن آسیای مرکزی است.
توسط سومریها، مصریها، یونانیها و رومیها استفاده میشد و به اروپای مدرن و ایالات متحده رسید و امروزه به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد.
سیر علاوه بر طعم و عطر، با مهار پراکسیداسیون لیپیدی نیز مرتبط است. بهبود در عملکرد سیستم قلبی عروقی، و تصور می شود که دارای خواص ضد ویروسی، ضد قارچی، ضد میکروبی و ضد توموری است.
به نظر میرسد که این اثرات از طریق ترکیبات حاوی گوگرد انجام میشود. زنجبیل (Zingiber officinale)، اصالتاً از آسیای جنوب شرقی، به بسیاری از نقاط جهان معرفی شده است و یکی از پرمصرفترین ادویهها، از جمله برای اهداف دارویی است.
عادات غذایی مردمی که در چین، هند و آسیای جنوب شرقی زندگی می کنند با توجه به سنت ها، الگوهای غذایی و فرهنگ بسیار متنوع است، اما در همه این فرهنگ ها، زنجبیل به طور گسترده ای استفاده می شود.
در سال 1601، استفاده از پیمنتو در لندن گزارش شد. ادویه جات، مانند فلفل، میخک، جوز هندی، زنجبیل و دارچین سس کچاپ استفاده از سس کچاپ به عنوان یک سس ماهی چینی به نام ke-tsiap آغاز شد و در اصل بدون گوجه فرنگی بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.