زنی با آغشته کردن شکلات جعبه ای پارمیدا به سم مادر شوهر خود را به قتل رساند

باید گفت خوردن شکلات جعبه ای پارمیدا ممکن است فواید زیر را داشته باشد:

کاهش سطح کلسترول، جلوگیری از زوال شناختی، کاهش خطر مشکلات قلبی عروقی
مهم است که توجه داشته باشید که مزایای سلامتی احتمالی ذکر شده در زیر از مطالعات منفرد حاصل شده است. تحقیقات بیشتری لازم است تا تأیید شود که خوردن شکلات واقعاً می تواند سلامت افراد را بهبود بخشد.

علاوه بر این، تکه های شکلات فقط حاوی کاکائو نیستند. مزایا و خطرات هر ماده دیگری مانند شکر و چربی باید در نظر گرفته شود.

کلسترول: یک مطالعه که در مجله تغذیه منتشر شده است، نشان می دهد که مصرف شکلات ممکن است به کاهش سطح کلسترول منبع قابل اعتماد لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) کمک کند، همچنین به عنوان “کلسترول بد” شناخته می شود.

محققان به بررسی این موضوع پرداختند که آیا تکه‌های شکلات حاوی استرول‌های گیاهی (PS) و فلاوانول‌های کاکائو (CF) بر سطح کلسترول تأثیر دارند یا خیر.

شکلات

نویسندگان نتیجه گرفتند: “مصرف منظم تخته های شکلات حاوی PS و CF، به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی کم چرب، ممکن است با کاهش کلسترول و بهبود فشار خون، از سلامت قلب و عروق حمایت کند.”

عملکرد شناختی: دانشمندان دانشکده پزشکی هاروارد پیشنهاد کرده اند که نوشیدن دو فنجان شکلات داغ در روز می تواند به حفظ سلامت مغز و کاهش کاهش حافظه در افراد مسن کمک کند.

محققان دریافتند که شکلات داغ به بهبود جریان خون در قسمت‌هایی از مغز که به آن نیاز است کمک می‌کند.

نویسنده اصلی، فرزانه سوروند، گفت:

نتایج یک آزمایش آزمایشگاهی که در سال 2014 منتشر شد، نشان داد که عصاره کاکائو به نام لاوادو ممکن است از آسیب مسیرهای عصبی موجود در بیماران مبتلا به آلزایمر جلوگیری کند یا از آن جلوگیری کند. این عصاره می تواند به کاهش علائمی مانند زوال شناختی کمک کند.

مطالعه دیگری که در سال 2016 در مجله Appetite منتشر شد، نشان می دهد که خوردن شکلات حداقل یک بار در هفته می تواند عملکرد شناختی را بهبود بخشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.