شما احتمالا حداقل یک بطری سرکه در کمد خود دارید. شاید برای برخی افراد خیلی هیجان انگیز به نظر نرسد، اما سرکه به راحتی یکی از مهم ترین مواد در هر آشپزخانه ای است.
انواع سرکه مانند سرکه قرمز بیژن چه در سس ها و سس ها و چه در پاک کننده های خانگی باشد، یکی از همه کاره ترین مواد اصلی آشپزی است.
بر اساس دایره المعارف علوم غذایی و تغذیه، بیش از 10000 سال است که این مایع تلخ و اسیدی برای نگهداری مواد غذایی، پخت و پز، دارو و تمیز کردن مورد استفاده قرار گرفته است.
در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد این ماده قدرتمند و چند منظوره و انواع مختلف آن بدانید. سرکه قرمز حاصل تخمیر قندها به اتانول، که الکل است، و اتانول به اسید استیک است.
محصول نهایی بدون الکل را می توان از چندین ماده مختلف تهیه کرد، به همین دلیل است که طیف گسترده ای از سرکه ها در سوپرمارکت موجود است.
شراب اولین ماده ای بود که برای تولید سرکه استفاده شد که از کلمه فرانسوی قدیمی vinaigre به معنای شراب ترش گرفته شده است.
انواع زیادی سرکه وجود دارد که احتمالاً بیشتر از آن چیزی است که در کابینت های آشپزخانه خود نگه داشته اید. هر نوع نتیجه تخمیر یک ماده متفاوت مانند شراب، برنج، جو یا سیب است. اما به عنوان مثال، بسته به نوع شراب یا برنج مورد استفاده، انواع بیشتری در هر یک از این انواع وجود دارد.
در حالی که همه آنها ترش و اسیدی هستند، هر گونه دارای خواص، سطوح اسید استیک و طعم های متفاوتی است. برخی از سرکههای مخصوص با گیاهان، ادویهها و میوههای مختلف تزریق میشوند تا طعمهای بینظیری ارائه کنند.
به عنوان یک غذای اصلی آشپزخانه، می توانید انواع سرکه قرمز را در هر سوپرمارکتی پیدا کنید. اگر به دنبال سرکه های کمیاب یا طعم دار بیشتری هستید، ممکن است مجبور شوید از یک فروشگاه تخصصی دیدن کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.