سس بزرگ برای سرآشپز خوش شانسی آورد!

از آنجایی که سس مایونز با تخم مرغ خام تهیه می شود، می تواند وسیله ای برای عفونت سالمونلا انتریتیدیس باشد. از سوی دیگر، محصولات صنعتی با توجه به اینکه محصول عموماً تحت پاستوریزاسیون قرار می گیرد، معاف هستند.

سس بزرگ مایونز بدون نمک، علاوه بر کاربردهای غذایی شناخته شده‌تر، به دلیل خواص نرم کنندگی روغن و زرده سرشار از لسیتین و فسفولیپیدها و به دلیل خاصیت جلا دهنده اسیدها، گاهی اوقات به عنوان کمپرس برای موهای خشک استفاده می‌شود.

دستور پخت سنتی سس مایونز استفاده از روغن زیتون و سرکه یا آب لیمو و امولسیفایری است که یا زرده یا سفیده یا هر دو باشد.

چند ماده ساده در مرکز یک داستان بین المللی، دستور العملی با ریشه‌های باستانی و تنوع بی‌شماری در این موضوع در مناطق مختلف، شاید در بندر بالئاریک یا شاید در پایتخت فرانسه ژامبون متولد شده و در راه انتشار جهانی است.

سس مایونز یک سس سرد، یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین سس ها در جهان است که از زرده تخم مرغ، روغن و آب لیمو، سرکه یا خردل تهیه می شود و برای به دست آوردن امولسیون همگن، غلیظ و خامه ای مخلوط می شود.

تهیه آن در خانه با کمی دقت آسان است، حتی اگر بتوانید انواع مرغوب تولید صنعتی را پیدا کنید. همچنین یک پایه فوق العاده است که می تواند با طعم های مختلف غنی شود.

نام سس مایونز می تواند از سس مایونز فرانسوی یا maonesa کاتالان گرفته شود. سس خامه ای و همگن، امولسیون روغن و زرده تخم مرغ با طعم سرکه یا آب لیمو، خردل نیز قابل تحمل است.

نام سس مایونز ممکن است از سس مایونز فرانسوی یا مائونزا کاتالان یا احتمالاً از چارلز لورن، دوک ماین گرفته شود.

در میان بهترین انواع شناخته شده سس می توان به آئولی پرووانسی اشاره کرد که در آن مقدار زیادی سیر پر شده و با نان و زیتون می باشد.

از انواع مختلف سس های دیگر می توان به این موارد اشاره داشت:

سس مایونز کاری

سس مایونز اندلسی با فلفل و گوجه فرنگی

سس سبز فرانسوی با گیاهان معطر

سس مایونز شانتیلی با افزودن خامه فرم گرفته

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.