به طور خلاصه فرانسه و اسپانیا هستند که برای اختراع سس مدعی هستند و مهم نیست چه کسی این اختراع را انجام داده است، مهم این است که آنها این کار را انجام داده اند زیرا این سس مطمئناً شادی و طعم را به سفره های ما آورده است و به ما امکان می دهد همیشه خلق کنیم.
در ایران نیز شرکت تبرک با عرضه سس بزرگ تبرک توانسته این چاشنی خوشمزه را با قیمت مناسب به دست مردم برساند.
ترکیبات جدید و خوشمزه خیلی ساده! تخم مرغ، روغن و سرکه یا آب لیمو را امولسیون می کنیم تا مخلوط صاف، یکدست و ابریشمی شود. امروزه میکسر غوطه وری در این عملیات به ما کمک زیادی می کند و به ما امکان می دهد تا مایونز عملاً عالی را بدست آوریم.
دو داستان در دوره های مختلف، اما به همان اندازه جذاب ما آنقدر عادت کرده ایم که سس مایونز را به راحتی و در بسیاری از نسخه ها در سوپرمارکت ها پیدا کنیم که به احتمال زیاد حتی از خود نمی پرسیم که چگونه این سس با طعم بی نظیرش به وجود آمده است.
تاریخچه اختراع می تواند دو مسیر را طی کند و ارزش این را دارد که هر دو را بشناسیم تا بفهمیم باید از چه کسی برای آنچه امروز داریم تشکر کنیم.
بر اساس اولین بازسازی تاریخی، سس مایونز منشأ فرانسوی داشت به احتمال زیاد، در واقع، چارلز گیز، که به عنوان دوک ماین نیز شناخته میشود، به خود فرصت میداد تا غذای مرغ و سس سرد خود را قبل از پرداختن به آن غذا بخورد.
در تاریخ به عنوان نبرد آرکز در سال 1589 ثبت شده است. در آن صورت، سربازان هنری چهارم موفق شدند سربازان دوک را شکست دهند، اما به افتخار او، سس به نام ماینز تعمید داده شد، نامی که بعداً به آنچه ما می شناسیم تبدیل شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.