شکلات تلخ، لوکس، تلخ و همیشه وسوسهانگیز، شکلات چیچک خوراکیای است که طعمی غنی و رنگی عمیق دارد. شکلات تلخ تر از شیر یا شکلات سفید، برای کسانی که هوس طعم های عجیب و غریب و پر تن هستند، عالی است.
بنابراین، شکلات تلخ چیست؟ در شکلات تلخ چیست؟
1. تولیدکنندگان شکلات، مواد شیر و شکر را مخلوط کرده و به آرامی با مشروب شکلات و پودر کاکائو مخلوط می کنند. شکلات تلخ با درصد بیشتری از کاکائو ساخته می شود تا طعم غنی و شدید آن را ایجاد کند.
2. در مرحله بعد، مخلوط خشک شده و به شکل پودر ترد شکلاتی تیره در می آید.
3. مرحله بعدی در تهیه شکلات تلخ، “کنچینگ” است که شبیه به ورز دادن خمیر است. شکلاتسازان استاد مانند یک سرآشپز در آشپزخانه خود از یک فرآیند سنتی و طولانی مخلوط کردن دو ماده ساده کاکائو و شکر پیروی میکنند تا طعم کامل را تضمین کنند. فرآیند در یک دمای خاص شروع می شود.
با شروع مخلوط شدن، دما به آرامی افزایش مییابد تا رطوبت از بین برود و طعمهای جدیدی از حرارت ایجاد شود.
مراقب باشید که برای مدت زمان کافی مخلوط شود تا طعم شکلات به طور کامل ایجاد شود و مواد با هم به ابریشمی ترین شکل ممکن ترکیب شوند.
4. برخی از تولیدکنندگان شکلات ممکن است ادویه هایی را برای یک ضربه آتشین یا وانیل را برای لطافت کمی اضافه کنند. مهم نیست که چه طعمی به آن اضافه می شود، شکلات تلخ همیشه رنگ و شدت عمیق خود را حفظ می کند.
مواد تشکیل دهنده شکلات تلخ
شکلات تلخ از چه ساخته شده است؟ مواد تشکیل دهنده شکلات تلخ تعادلی از مشروب کاکائو، کره کاکائو و شکر است تا طعم غنی و شدید آن را به دست آورید.
تفاوت بین شکلات شیری و شکلات تلخ چیست؟ و چه چیزی باعث تیره شدن شکلات تلخ می شود؟ شکلات شیری از پودر شیر برای دادن طعم و بافت خامهای و رنگ روشنتر استفاده میکند، در حالی که شکلات تیره رنگ تیرهتر با طعم تلختر باقی میماند.
انواع شکلات تلخ
انواع شکلات تلخ از ترکیب درصدهای مختلف کاکائو در شکلات ایجاد می شود. درصد بالاتر کاکائو باعث ایجاد شکلات تیره تر و طعم غنی تر و شدیدتر می شود.
شکلات تلخ ما یک ترکیب دلپذیر است که با 70 درصد کاکائو ساخته شده است که از دانههای کاکائو دارای گواهینامه Rainforest Alliance از غنا و تانزانیا تهیه شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.