عسل سرشار از فاکتورهای تغذیهای است که دارای اثر ضد باکتریایی و ضد عفونی استالتهابی، ضد احتقان و کولاگوگ، مانند پلی فنل ها و اسانس های خاص اینها، همراه با اثر نرم کنندگی شناخته شده غذا، عسل را به یک محلول خوب برای درمان فارنژیت به ویژه برخی از انواع آن تبدیل می کند.
عسل های طبیعی بر گرفته از کندو عسل که در طبیعت وجود دارد سزاوار است که هر روز وارد سفره های ما شود.
بسیار پرانرژی و به راحتی قابل هضم است زیرا عمدتاً از قندهای ساده فروکتوز، گلوکز و ساکارز تشکیل شده است، همچنین سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها و مواد فعال گیاه درمانی گیاهان است که زنبورها مواد غذایی خود را از آن استخراج می کنند.
عسل این ماده غذایی زنده و احیا کننده است، زیرا حاوی آنزیم ها، ویتامین ها، الیگومینرال ها، مواد مشابه آنتی بیوتیک و سایر مواد است.
در تئوری، عسل می تواند فواید مختلفی را برای بسیاری از اندام ها و بافت های بدن فراهم کند. با این حال، تحقیقات علمی همیشه قادر به نشان دادن این اثرات نیست.
به طور خلاصه، عسل می تواند مزایای زیر را داشته باشد:
- دستگاه تنفسی فوقانی: اثر ضد احتقان، سرفه تسکین دهنده.
- عضلات: افزایش قدرت بدنی و استقامت.
- قلب: کاردیوتروپیک؛
- کبد: عمل محافظتی و سم زدایی؛
- دستگاه گوارش: عمل محافظتی، محرک، تنظیم کننده؛
- کلیه ها: اثر ادرارآور؛
- خون: اثر ضد کم خونی.
- استخوان ها: تثبیت کلسیم و منیزیم.
مصرف مداوم 20 تا 30 گرم در روز به عنوان جایگزین شکر تصفیه شده توصیه می شود، مگر اینکه موارد منع مصرفی مانند دیابت نوع 2 وجود داشته باشد.
عسل یک ماده غذایی آنتی باکتریال و آنتی بیوتیکی است که با سیستم ایمنی بدن پیوند خورده است و نه تنها برای سلامتی طبیعی بلکه در لوازم آرایشی نیز استفاده می شود.
عسل یک ماده غذایی آنتی باکتریال و آنتی بیوتیکی است که با سیستم ایمنی بدن مرتبط است و نه تنها برای سلامتی طبیعی بلکه در لوازم آرایشی نیز استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.