لیوان سفالی بزرگ یک محصول بسیار کاربردی است لیوان سفالی بزرگ در سایز ها و اندازه های متنوع تولید می شوند و اصولاً برای نوشیدن مناسب هستند.
رنگ های خاک رس
هر خاک رس رنگ خاص خود را دارد. ماسه سنگ یا سفال سفید، قرمز یا سیاه را خواهید یافت. از طرف دیگر، چینی فقط سفید شفاف خواهد بود. در هنگام پخت ، خاک رس نیز دستخوش تغییرات عمده در رنگ می شود. هنگام خرید زمین، به رنگ تبلیغ شده دقت کنید.
یکی از ویژگی های مهم برای انتخاب خاک، تخلخل آن است. حتی ظروف سفالی پخته شده متخلخل هستند، در حالی که ظروف سنگی و خاک رس نفوذ ناپذیر خواهند بود.
این به چه معناست؟ برای ظروف سنگی یا ظروف چینی، لازم نیست آنها را مینا کاری کنید، زیرا بافت آنها به تنهایی آنها را ضد آب می کند. پس از اتمام پخت نهایی، می توانید بدون نگرانی از آنها استفاده کنید یا در ماشین ظرفشویی قرار دهید.
برای قطعات سفالی باید آنها را مینا کاری کنید، زیرا این مینا است که به زمین متخلخل هنوز چسبیده است که قطعه شما را ضد آب می کند.و بنابراین برای غذا قابل استفاده است. از طرف دیگر، برای اویاها و گلدان های گل، این تخلخل برای پخش آرام آب یا جذب آب اضافی عالی است. هر چند مراقب یخبندان باشید.
شکل پذیری یا چکش خواری خاک رس یک ویژگی مهم در سفال است. به ما این امکان را می دهد که شکل دلخواه را به توپ سفالی خود بدهیم.
سطح رطوبت باید خوب باشد: نه خیلی زیاد در غیر این صورت چرخاندن خاک بسیار دشوار است زیرا خاک خیلی پلاستیکی می شود و نه خیلی کم در غیر این صورت خاک خیلی سفت می شود.
به همین دلیل بسیار مهم است که بسته خاک رس خود را با دقت ببندید تا رطوبت آن ثابت بماند. برای بررسی انعطاف پذیری خاکها، یک گلوله کوچک از خاک گرفته میشود تا به شکل یک غلتک خم شده به شکل قوس درآید.
ضریب انبساط دما افزایش حجم نسبی قطعه را هنگام افزایش دما اندازه گیری می کند. مهم است که ضریب انبساط قطعه و لعاب تقریباً یکسان باشد تا لعاب به خوبی به قطعه بچسبد، مخصوصاً برای سفال های متخلخل.
در برگه فنی زمین، تامین کننده اغلب به شما می گوید که کدام لعاب یا لعاب نشان داده شده است. اگر شک دارید، از تامین کننده سفال سفال خود سوال کنید.
در نهایت، در برگه اطلاعات فنی خاک خود، دمای پخت توصیه شده را خواهید یافت. این مربوط به پخت نهایی برای ظروف سنگی یا چینی و با دمای بیسکویت برای ظروف سفالی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.