پسته برونته شکلی مستطیل و کمی پهن دارد. آنها همچنین دارای پوسته بنفش و چوبی و میوه ای هستند که به جای آن سبز زمردی است، زیرا سرشار از کلروفیل است.
اگر پسته فندقی به روز و تازه باشد طعم آنها شیرین و بسیار معطر است، به همین دلیل است که آنها را نمک یا برشته نمی کنند. برای تایید اینکه این پسته برونته واقعی است، باید نام Pistacchio verde di Bronte DOP را داشته باشد که کیفیت و منشأ آن را تضمین می کند.
یکی دیگر از پسته های ایتالیایی با کیفیت، پسته استیلیانو در استان ماترا است.
پسته Stigliano مستقیماً از یونان می آید، جایی که کارآفرین Innocenzo Colangelo در دهه نود برای واردات این نوع پسته که سپس از همه جهات تبدیل به یک محصول ایتالیایی شد، رفت.
Stigliano، در واقع بین دولومیتهای لوکانین قرار دارد و ثابت میکند که زمین بسیار مناسبی برای کشت این میوه است که برای خود وارد واقعیت آشپزی ایتالیا شده است.
پسته ترکیه هم عالیه مخصوصا آنتپ و سیرت. Antep که در منطقه غربی رشد می کند، کوچک و بسیار شیرین است و برای تهیه باقلوای شیرین استفاده می شود که از شیرینی پر از بادام خرد شده و شربت عسل درست می شود.
سیرت در نواحی شرقی می روید، چاق و نرمتر است و یک میان وعده واقعی به شمار می رود.
ایالات متحده همچنین دارای تولید بالای پسته است، به ویژه کالیفرنیا، جایی که آب و هوای گرم به توسعه آن کمک می کند.
در واقع پسته کالیفرنیایی یکی از معروف ترین پسته هاست، سرشار از چربی است، شور است و در آشپزخانه بسیار استفاده می شود.
تیرامیسو پسته، نوع اصلی دسری که بیشتر مورد علاقه ایتالیایی هاست.
بر اساس برخی مطالعات، مصرف منظم پسته می تواند سطح گلوکز ناشتا را در افراد پیش دیابتی کاهش دهد.
در مطالعه ای که در سال 2014 انجام شد، گروهی از افراد مبتلا به پیش دیابت رژیم غذایی غنی از پسته 54 گرم در روز دریافت کردند که باعث کاهش قابل توجهی در سطح گلوکز و انسولین ناشتا شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.