پودر گوشت هاتی کارا باعث معروفیت سر آشپز نصرت در ترکیه شد

غذای لذیذتر را با پودر گوشت هاتی کارا بهتر کنید هاتی کارا ارائه کننده انواع پودر گوشت با ترکیبات خالص و طبیعی می باشد و با کیفیت بالای محصولاتش توانسه رضایت مشتریان را جلب نماید.

گوشت به دلیل محتوای بالای آب و مواد مغذی مانند پروتئین ها، لیپیدها، ویتامین ها و مواد معدنی که برای رشد میکروبی مناسب هستند، در طول نگهداری بسیار فاسد شدنی است.

در سطح جهان، سالانه 20 درصد از گوشت تولید شده از بین می رود یا هدر می رود. فاسد شدن گوشت توسط میکروارگانیسم ها در حین نگهداری یکی از دلایل اصلی این امر است.

بنابراین، بهبود ماندگاری گوشت با مهار رشد میکروبی یک استراتژی بالقوه امنیت غذایی است زیرا رشد کمی دام محدود است.

انجماد با کاهش دما و فعالیت آب امکان ذخیره طولانی مدت غذا را فراهم می کند. با این حال، انجماد خواص عملکردی پروتئین های ماهیچه ای را تغییر می دهد.

خواص عملکردی پروتئین های گوشت مانند برهمکنش بین پروتئین و پروتئین، پروتئین و آب و پروتئین و چربی، عوامل بسیار مهمی در تعیین کیفیت محصولات گوشتی خرد شده هستند.

پودر

از آنجایی که سد انرژی آزاد برای باز شدن پروتئین در فصل مشترک آب یخ در دمای پایین کاهش می یابد، اصلاح ساختاری در طول ذخیره سازی انجماد رخ می دهد.

علاوه بر این، پروتئین ها را می توان با افزایش غلظت املاح در آب یخ زده دناتوره کرد. بنابراین، پروتئین‌های دناتوره شده در گوشت ذوب شده می‌توانند ویژگی‌های فرآوری بدتری را نشان دهند.

مطالعات قبلی کاهش ظرفیت ژل شدن و امولسیون کننده پروتئین های گوشت را با دناتوره شدن پروتئین های میوفیبریلار پس از چرخه انجماد و ذوب گزارش کرده اند.

با این حال، گوشت خوک منجمد شده به طور کلی برای تولید محصولات گوشتی در صنایع گوشت فرآوری شده استفاده می‌شود، زیرا عملکرد ضعیف پروتئین‌ها را می‌توان با استفاده از نمک‌هایی مانند کلرید سدیم و فسفات بهبود بخشید.

خشک کردن اسپری بر روی خشک کن اسپری آزمایشگاهی انجام شد و از مالتودکسترین 10DE به عنوان عامل حامل استفاده شد.

یک طرح چرخشی مرکب مرکزی برای ارزیابی اثر متغیرهای مستقل دمای هوای ورودی، جریان خوراک و غلظت مالتودکسترین بر روی محتوای رطوبت پودر، چگالی ظاهری، میانگین قطر ذرات و رطوبت سنجی استفاده شد.

تمامی متغیرها بر خصوصیات و مورفولوژی پودر هیدرولیز پروتئین تاثیر معنی داری داشتند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.