دندههای خوک در سس آلوچه خشک، دومین غذای بسیار خوشمزهای از گوشت است که به روشی بسیار ساده و با مواد بسیار کمی تهیه میشود: برای درست کردن آن فقط به دندههای خوک، آلو خشک و شراب نیاز دارید تا همه چیز را طعمدار کنید!
این دنده با رب آلوچه جنگلی و یا همان سس آلوچه یک غذای واقعا اصیل است که میتوانید برای شگفتانگیز کردن مهمانان خود هم در هنگام شام و هم در ناهار ارائه دهید، به خصوص اگر در بین آنها عاشقان گوشت باشند: به شما اطمینان میدهیم که آنها هرگز چنین غذایی را نچشیدهاند!
اگر عاشق ترکیب گوشت و میوه های تازه خشک هستید، نمی توانید رول خوک با سس آلوچه خشک، سینه مرغ پر شده با زردآلو خشک و رول گوشت گوساله با زردآلو خشک و گردو را از دست بدهید! و حالا بیایید با هم دستور دنده گوشت خوک در سس آلو را کشف کنیم!
مواد لازم برای 4 نفر:
- 1 کیلوگرم دنده گوشت خوک
- 750 میلی لیتر شراب قرمز
- 300 گرم آلو خشک
- 3 حبه سیر
- 2 شاخه رزماری
- چشیدن از شراب سفید خشک
- چشیدن روغن زیتون فوق بکر
- چشیدن جریمه فروش
- چشیدن از فلفل سیاه
روش تهیه:
برای تهیه گوشت خوک در سس آلوچه، 250 گرم آلو را به قطعات کوچک برش دهید. آنها را همراه با شراب قرمز، کمی نمک و کمی فلفل در تابه بپزید تا شراب نصف شود و هر از چند گاهی هم بزنید.
در این فاصله، چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر را در یک قابلمه بزرگ بریزید، شاخه های رزماری، حبه های سیر را اضافه کنید و دنده ها را سرخ کنید و دقت کنید که آنها را برگردانید تا از هر طرف بپزند.
وقتی دنده ها خوب سرخ شدند نمک بزنید و شراب سفید را داخل آن بریزید و به پختن ادامه دهید تا سس آلو آماده شود. وقتی سس آماده شد، هم سیر و هم شاخه های رزماری را با دنده ها از تابه جدا کنید.
سس را از آسیاب سبزی رد کنید و با دنده ها به تابه منتقل کنید. بقیه آلو کامل را اضافه کنید و هم بزنید تا دنده ها طعم دار شوند.
پخت را ادامه دهید تا گوشت کاملا پخته شود، سپس حرارت را خاموش کنید و گوشت خوک را در سس آلو خشک به صورت گرم سرو کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.