کودتای آلوچه بر علیه رب آلوچه جنگلی

دنده‌های خوک در سس آلوچه خشک، دومین غذای بسیار خوشمزه‌ای از گوشت است که به روشی بسیار ساده و با مواد بسیار کمی تهیه می‌شود: برای درست کردن آن فقط به دنده‌های خوک، آلو خشک و شراب نیاز دارید تا همه چیز را طعم‌دار کنید!

این دنده با رب آلوچه جنگلی و یا همان سس آلوچه یک غذای واقعا اصیل است که می‌توانید برای شگفت‌انگیز کردن مهمانان خود هم در هنگام شام و هم در ناهار ارائه دهید، به خصوص اگر در بین آن‌ها عاشقان گوشت باشند: به شما اطمینان می‌دهیم که آن‌ها هرگز چنین غذایی را نچشیده‌اند!

اگر عاشق ترکیب گوشت و میوه های تازه خشک هستید، نمی توانید رول خوک با سس آلوچه خشک، سینه مرغ پر شده با زردآلو خشک و رول گوشت گوساله با زردآلو خشک و گردو را از دست بدهید! و حالا بیایید با هم دستور دنده گوشت خوک در سس آلو را کشف کنیم!

مواد لازم برای 4 نفر:

  • 1 کیلوگرم دنده گوشت خوک
  • 750 میلی لیتر شراب قرمز
  • 300 گرم آلو خشک
  • 3 حبه سیر
  • 2 شاخه رزماری
  • چشیدن از شراب سفید خشک
  • چشیدن روغن زیتون فوق بکر
  • چشیدن جریمه فروش
  • چشیدن از فلفل سیاه

روش تهیه:

برای تهیه گوشت خوک در سس آلوچه، 250 گرم آلو را به قطعات کوچک برش دهید. آنها را همراه با شراب قرمز، کمی نمک و کمی فلفل در تابه بپزید تا شراب نصف شود و هر از چند گاهی هم بزنید.

در این فاصله، چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر را در یک قابلمه بزرگ بریزید، شاخه های رزماری، حبه های سیر را اضافه کنید و دنده ها را سرخ کنید و دقت کنید که آنها را برگردانید تا از هر طرف بپزند.

وقتی دنده ها خوب سرخ شدند نمک بزنید و شراب سفید را داخل آن بریزید و به پختن ادامه دهید تا سس آلو آماده شود. وقتی سس آماده شد، هم سیر و هم شاخه های رزماری را با دنده ها از تابه جدا کنید.

سس را از آسیاب سبزی رد کنید و با دنده ها به تابه منتقل کنید. بقیه آلو کامل را اضافه کنید و هم بزنید تا دنده ها طعم دار شوند.

پخت را ادامه دهید تا گوشت کاملا پخته شود، سپس حرارت را خاموش کنید و گوشت خوک را در سس آلو خشک به صورت گرم سرو کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.